Davina en Geert
Hallo, wij zijn Geert en Davina.
Het begon allemaal toen we in 2000 onze eerste hond kochten. Beau, een Engelse Cocker Spaniël van dubieuze afkomst. Door allerhande problemen begonnen we ons wat meer te verdiepen in voeding.In 2003 kwam Trocadero’s Cara in ons gezin terecht. Vanaf toen begonnen we ons meer en meer te informeren over alles wat betreft onze honden. Geert volgde eerst de cursus hondentrimmen aan de Syntra van Hasselt. Aansluitend deed hij er ook nog de cursus hondenfokker.
Gaandeweg leerde Geert ook meer over voedingen en wat wel en niet goed was voor de hond. Meer en meer raakten we ervan overtuigd dat brokken niet het beste was dat we onze honden konden geven. Dus schakelden we over op een complete versvleesvoeding.

Marie In 2005 kregen we opnieuw gezinsuitbreiding.
Onze dochter Marie werd geboren.

Onze interesse in de Engelse Cocker bleef groeien en Geert begon te zoeken naar een geschikte reu voor een dekking van ons Cara.In 2007 was het dan zover. Onze kennelnaam ‘Mother’s Pride’ werd aangevraagd en ons eerste nestje werd geboren op 5 april.
Roos

In dat jaar werd ook onze tweede dochter Roos geboren.Ondertussen bleven we ook zoeken naar een voeding die wat dichter bij het voeden zoals in de natuur lag. Zo kwamen we tot de conclusie dat we in ons eigen land niet veel keuze hadden. We vonden de geschikte voeding dan ook over de grens.

Aangezien we die voedingen bijna niet konden vinden in België namen we de sprong en werd in 2008 ons verdeelpunt voor natuurvoeding uit de grond gestampt. (Of eigenlijk in onze garage gepropt…) Diepvriezers werden aangekocht, btw-nummer werd aangevraagd, leveranciers werden gecontacteerd en we begonnen met reclame maken.
Aan het einde van dat jaar werd ons tweede nestje geboren. De pups kregen meteen allemaal natuurvoeding. Van dat nestje hielden we één teefje... Mother's Pride Hopefull (alias Lotje) Nu de pups een jaar oud zijn, zien we zelf toch wel het verschil dat goede natuurvoeding kan geven t.o.v. droogvoer.En zo zijn we gekomen tot op het heden en dat is: zoveel mogelijk mensen overtuigen dat natuurvoeding beter is voor hun hond!